Jag ska flytta.

Äntligen är väntan över. Nu vet jag. Lägenheten är min. Nice :)
Inflytt 1 april. Ska bli skönt att få sitt eget igen.
Jag längtar tills jag får flytta in mina möbler och fixa iordning. Jag längtar efter att kunna köpa allt fint som finns i affärerna och placera i min egen lägenhet. Jippie! :)

Gick bra att jobba inatt. Var lite trött där runt 04:30. Men sen gick det undan och natten tog slut.
Kunde sova hela dagen och vaknade vid 14:30 så nu inatt som kommer ska jag väl vara utvilad och inte lika trött.
Hoppas jag.
Måste ringa till akassan oxå och fråga hur man fyller i kassakorten vid nattarbete. Ska det vara tre timmar ena dagen och sju andra eller ska allt fyllas i på samma dag.
Någon som vet?

Imorron ska jag ev. på ett litet Norrköpingsbesök. Jagoch Jimmy bestämde att jag skulle dit och hälsa på när jag fått min nya bil. Det är 3månader sen och jag har fortfarande inte varit där. Illa! Men imorron blir det nog av om inget händer på vägen. Det blir fint att bli bjuden på mat. Haha.

Ska till Spånis i helgen oxå. Snäll som han är så ska han hjälpa mej att fixa iordning min gamla dator så jag kan sälja den till min kusin. Jag har ju knappast någon användning av den längre lixom. Jag trivs bra med min nya bärbara. Blir fint att slippa ett stort databord som bara tar en massa plats! :)

Nehe nu är det väl dags att äta snart.. Frågan är bara vad? Jag har ätit korv och mackaroner två av tre dagar den här veckan så det kan jag ju inte laga idag igen. Men annars är det ju förbannat smidigt.

Ha det fint!


Klantskalle.

Höjden av klantighet.
Packa väskan, sätt dig i bilen, åk till gymmet, dra kortet och gå in. Och upptäck att du glömt att packa ner byxor! satan så trött jag blev på mig själv. Syster bara skrattade åt mej men jag tyckte inte alls att det var speciellt roligt. Så det var bara att åka hem igen. Drog på mig byxorna och gav mej ut på en promenad istället. Alltid nåt!

Har sovit en stund mitt på dagen nu. Trodde inte att jag skulle lyckas somna, men det gjorde jag visst. Så skönt!

Nehe nu blir det mat. Sen om några timmar blir det jobb.

Bye bye

Otålig.

Jag börjar bli otålig.
Imorron får jag veta om lägenheten jag vill ha blir min. Det är många timmar kvar tills dess och mycket kan hända.
Det sista jag vet är att i måndag så var jag den som låg bäst till. Jag hatar poäng-kö-system. Varför inte bara ge mej lägenheten och sen är allt bra!
Men får jag inte den har jag två andra lägenheter på G.
En mitt inne i stan och en här i Johannelund. Får hoppas att de är i bra skicka isåfall då.
Allt visar sej imorron!

Igår var jag med pappa hela dagen och övningskörde. Så skoj! Men stundtals blev jag en aning irriterad på honom. verkar som att han tycker att jag ska vara kung på att dra flak nu. Visst när det är plant så går det riktigt bra, men inte när det lutar och bil och flak står åt olika håll på ojämn mark.. Han vet ju lika väl som jag att jag kanske bara dragit sisodär fem flak i hela mitt liv och vem är fullärd efter det? Ibland kan verkligen allt jävlas. Det var inte min dag igår. Inte med det iaf. Körningen gick iallafall bra bra bra.
Bara hoppas att Af ger med sej och betalar mitt kort. Jag tjatar och tjatar kan jag lova!!

Nu ska jag strax sätta mej i bilen och åka iväg och träna.  Skönt skönt! Jag och syster är duktiga och kämpar på. Det känns inte alls lika segt att åka till gymmet längre. Och det är bra!!

Sen blir det hem och försöka sova.. Ska jobba inatt. Och ikväll med för den delen. 14 timmar blir det. Men det har jag klarat av förr.. Dagtid visserligen. Men det ska väl gå  det här med. Blir ju fina pengar. Och det går ju åt till flytten!!

Bye bye.


Spökjakt.

En vecka har gått sen jag skrev sist.
En vecka sen K körde av vägen. Nu har hon blivit utskriven och fått komma hem. Kan tänka mej att hon tycker det är skönt, men långtråkigt oxå.. Efter alla skador och efterförljder som blev så trodde iallafall jag att hon skulle få ligga inne längre än vad som blev. Bara hoppas att hon repar sej bra nu och att inga komplikationer tillkommer. Jag håller tummarna för K!

I lördags var jag på Disney on ice. Dom är en aning grymma på att åka skridskor kan man säga. Jag hade inte kunnat göra det bättre själv. Haha.
Sen blev det en liten tripp till Åtvidaberg för att träffa M. Hans kompis med tjej tyckte vi skulle ge oss ut på spökjakt. Dåligt förslag tyckte jag, men så blev det. Var inte alls speciellt trevligt att gå genom en mörk skog vid 23:30 på kvällen. Blev ordentligt rädd sådär tre gånger. Men M blev nog faan räddare. Det tyckte jag var skoj! :)
Väl tillbaka på fast mark igen blev det film. En konstig sådan typ. Jag fattade inte mycket av den iaf.. Kan bero på att jag mest var trött och seg!
Vid 03 var det iallafall dags för att sova. Så skönt!!

Igår när jag återvände till Lkpg så åkte jag till garaget. Full av energi var jag, men inte faan fanns det något jag kunde göra! Satt och läste senaste bilsportbörsen mest. Sprayade en bildel, vilket resulterade i att bror öppnade alla dörrar och påstod sig må illa. Vilken vekling ;)
Har varit och tittat på tre lägenheter i veckan som gått.. 2 har jag tackat nej till pga platsbrist och balkongbrist. Den tredje håller jag tummarna för att den blir min. På torsdag får jag veta. Låååång väntan!

Nu är det dags att åka och jobba lite. Leverera dator och lossa tåg. Jag kan det där nu kan man säga.

Och är det någon som vet vad för kurs alla killar fick gå i förskolan som inte vi tjejer fick för att lära sej ett och annat kan ni ju höra av er. Jag vill veta! jag vill oxå kunna stå emot. Jag är en kämpe, men faan inte på alla fronter!!

bye bye

Tankar.

Det är rätt sjukt egentligen.
Hur fort allting kan förändras.
Ena dagen, eller till och med timmen så är allt som vanligt, men sen på en sekund så sitter man där i ovissheten. Och det är ovissheten som är den värsta.
Igår kväll gick alla tankar till K. Jag fick veta att hon gått av vägen med lastbil & släp. Vi känner inte varandra så väl, men visst blev man orolig. Såklart! Hennes syster är ändå min bästa vän. Och jag bryr mej!
Idag har chocken och oroligheten lagt sig. Nu vet vi att hon efter omständigheterna mår bra. Och det är glädjande.
Man får så mycket tankar när nånting bara händer sådär. Det känns så overkligt.

Nåja nog om det.

La ut en annons förut om att jag söker lght. På 40 minuter ringde 2st. Glädjande. Ska och kolla på en rikigt central lght imorron kväll. Håll tummarna för att den är något att ha!
Jag vill flytta nu nu nu! Jag saknar att kunnavgöra som jag vill, när jag vill och hur jag vill.
Jag saknar att kunna få mina idiotryck och bara åka iväg en sen kväll utan att någon frågar vad jag fått för mig eller så. Det var tider det :)

Nä nu blir det tv-tittande. Och snart läggdags.
Och så ska jag nog hinna med några sms innan dess oxå ;)


Jag är kass.

jag har sagt det förr och jag säger det igen. jag måste vara den sämsta bloggaren. Bloggar alldeles för sällan. Men det gör ju Sarah oxå så.. Haha.
Försökte mej faktiskt på att blogga nån dag förra veckan. hade sådär 3 meningar kvar att skriva när allt bara försvann och dator blev knäpp. Då tröttnade jag! Jag tröttnade ordentligt dessutom!

Har väl inte hänt så mycket sen sist. Spenderade ju, som ni redan vet, nyåret uppe i Leksand. Det var en liten men trevlig tillställning! Hade tänkt lägga in lite bilder på det här, men det var när jag försökte mej på det sist som datorn sa upp sej så jag låter det vara!

Har varit lugnt på alkoholfronten sen nyår. Men i lördags sprack det. Fick ett idiotryck, precis som jag brukar få, och åkte till Åtvid för lite bastu och öl (cider) drickning. Trevligt trevligt. Och full blev jag. :)
Somnade vid sådär 07 på morgonen. En aning seg igår kan jag lova, men livet är ju hårt för de hårda sägs det. ;)

Jag och syster har kommit igång med träningen nu igen. Så skönt. Och så bra att vi är två så vi kan peppa varandra till att åka till gymmet! Kändes att man inte varit där på några månader kan jag lova, men nu börjar styrkan komma tillbaka igen. Nice!! Såg en cirka 80-årig gubbe på gymmet idag. Tränar han så kan och orkar faan jag med. Det är en sak som är säker! :)

Idag har jag övningskört lite. Pappa är bra som handledare. Han säger mest ingenting. Känns som han litar på mej när jag kör detta stora och tunga fordon. Skönt! Är väldans sugen på ett C-kort nu igen. Blir att tjata lite till på AF igen så de ger med sig och betalar nångång.. Känns rätt lönlöst nu, men försöka måste man ju göra några gånger till!

Nehe nu kom mammsen hem så nu blir det att äta en macka med henne och sen vid 19:30 är det dags för jobb. Undrar hur många taxichaufförer jag ska irritera mej på idag?