Nybilsägare.

Jajjemen. Nu har jag "fått" min nya bil. Bilförsäljaren ringde idag på förmiddagen och sa att den stod färdig i bilhallen och bara väntade på mig.
Så fort som f*n åkte jag iväg till banken och hämtade mina pengar och sen tog jag bussen ut till bilen.
Åh vilken känsla.
En sprillans ny bil. Ingen har ägt den innan. Jag är den första. Jag åker de första milen. Jag fick dra bort plasten i den.
Åkte direkt ner till däckhuset och satte på mina aluminiumfälgar som jag besällt. Det blev nice!
Så nu väntar jag bara på att få tid för toning av rutorna.
Idag är det julafton hos mej. Så härligt!!

Annars har jag jobbat några timmar idag oxå.
Och så ska jag jobba några timmar ikväll med.
Idag kan jag ta min egen bil till jobbet och slipper pussla ihop allting med pappa.
Och nästa helg ger vi oss ut på långfärd jag och bilen.

Så nu vet ni det. Idag har jag ett stort leende på läpparna!

På återseende.

Sovmorgon.

Idag har jag sovmorgon. Så skönt att sova tills man vaknar av sig själv! :)
Börjar jobba klockan 13. Ska försöka mig på att laga lite mat och äta innan dess. Det ska gå! Annars kommer magen  min skrika efter mat innan arbetet är slut!
Pappa var snäll igår och följde med mig till station och lossa tåg. Tack tack. Tisdagar är inget roliga för då kommer det stor tunga frysboxar ifrån Stockholm.  Jag får nog börja besöka gymmet lite oftare ;)

Pratade med Sarah förut imorse och nu har vi roliga saker inplanerade! bara hoppas att det finns biljetter kvar. Håll tummarna! Men annars är det väl som det är. Vi ska ju iallafall på kyssning om inte annat. Ojojoj vad vi ska få båten att gunga. Hihi.

Nä nu är det dags för en dusch och en sväng till affären. Är ju bra om man har alla ingidienser till maten man ska laga.

Återkommer.

Tisdag 16e oktober

Idag jobbar jag. Och det gjorde jag igår med även fast jag skulle va ledig. Chefen på budet har inte alltid så bra framförhållning så han ringde mig på förmiddagen och bad mig jobba kvällar den här veckan. Det tackar man ju inte nej till. Pengar är välkommet! Finns ju så mycket man vill göra och köpa! Men idag har jag gjort upp en sparandeplan och den SKA jag hålla! Wish me good luck! ;) Nä nu ska jag skjutsa hem pappa och sen ska jag ner på station och lossa tåg. Sen blir det hemgång :) Ha det fint!

Ledig måndag

Jajjemen idag är jag ledig. Och jag njuter. Det var såååå skönt att sova tills jag vaknade av mig själv. Visst att jag ändå vaknade ganska tidigt, men det var iallafall inte av att klockan ringde! :)

I lördags var jag och körde folkrace i Nyköping.  Grymt skoj bana.
Första heatet blev det en och annan sladd för mycket. Jag visste inte alls vart jag hade bilen. Så jag ytnyttjade verkligen banan för pengarna. Haha. Men skoj var det!
 I andra heatet hade banan torkat upp och det gick att åka mycket fortare. Skoj! Jag låg bakom en annan tjej och skulle köra om henne på yttern. När jag är nästan förbi så vänder hon mej och sen kör hon på mej på framhjulet. Attans. Trasig bil. Inte så lätt att köra när hjulet ligger under bilen. Så det var bara att lämna återbud till nästa heat och fortsätta tävlingen som publik istället..
Hade nu tänkt att lägga in en bild på hur bilen så ut efteråt, men just nu krånglar överföringen av bilder från kameran till datorn så det får bli en annan gång..

Igår då så jobbade jag. 7.15-16.00. Det blir fina pengar när det är helg och allt! Jag var dessutom grymt utvilad igår. Det kändes skönt! Så dagen flöt på i rask takt och snart var klockan fyra så jag fick gå hem och äta pappas goda mat :)

Satt och kollade lite på kryssningar igår. Men verkar inte som det är något speciellt som händer på partybåten. Så jag och Sarah får helt enkelt bara boka en helg. För iväg ska vi! :)

Nä nu är det dags för frukost och sen blir det väl att övningsköra med pappa resten av dagen!

Ha det gött!

Dålig bloggare.

Ja jag kan inte säga annat.
Jag måste vara Linköpings, kanske Sveriges eller t.o.m världens sämsta bloggare.
Fy till mig. Jag bloggar aldrig. Så varför i hela friden skulle jag då starta denna blogg? Jag måste f.r.o.m nu försöka ta mitt ansvar.

Förra helgen tog jag golfen och åkte de långa milen till Leksand. Det var äntligen dags för min och Sarahs tjejhelg. Det blev drinkar, folkrace, promenader och shopping. Trevligt trevligt. Brändes kanske en aning för mycket pengar. Och det dracks kanske en drink för mycket. Men faan så skoj vi hade det. Det tåls att göras om!

För en vecka sen sålde jag golfen. Så jag är numera billös ett tag. Men den som blir värst drabbad verkar vara min stackars far. Han är snäll han som låter mig ha hans bil istället :) Men så snart jag skaffat bil igen så blir det att åka många mil och göra några trevliga besök ;)

I lördags var jag i Södertälje på Girls Trucking Day. Helt klart en lyckad dag! Så skoj att köra deras lastbilar och bussar på democenter. Tyvärr är man ju inte välkommen tillbaka när man varit där en gång. Fler måste ju såklart få chansen. Men de fick mig iallafall att inse att det  är yrkeschaufför jag ska bli. Mycket beröm och det är alltid skoj och välkommet!

Nä nu är det dags för lite lunch. Och sen jobb om knappt tre timmar. Pengar går alltid åt!

Sen säger jag det igen. Jag ska, eller iallafall försöka, att bli en mycket pålitligare bloggare!

Ha de fint!