Dalarna.

Jaha då har man varit här i Dalarna i några dagar. Trevligt trevligt.

Kom upp vid kanske 17 i fredags. Kvällen blev lugn med lite filmtittning och så bara.
Igår sov vi länge och när vi vaknat till liv och fixat till oss lite så åkte vi till Lager 70 i Insjön. Och som vanligt så var både jag och Sarah duktiga på att bränna pengar :)

Senare på kvällen så blev det bio. Vi var och såg Arn - tempelriddaren. Ingen filmsom brukar vara i min smak så jag var ju skeptiskt från början, men den var helt ok. En film som faktiskt kan vara värd att se..
Eller så tyckte jag det bara för att det var över ett år sen jag var på bio sist. Det är på tok för länge sen!!
Lite trist när Sarah, som har läst böckerna, berättade att de klippt bort en massa bra grejer.. Visst att de måste, men en del saker hade varit förbannat bra om de haft med så man inte hade blivit så fundersam över de könsliga lustarna.. haha..

Vi har även hunnit med att se Leende guldbruna ögon, Saw 4 och Frostbiten.. Så vi får väl se om jag vågar sova inatt eller om det kommer en vampyr och äter upp mej. Det är faan inte lätt att vara mörkrädd...

Idag har jag och Sarah varit på Kupolen i Borlänge. Som tur var så hade vi bara 1½ timme på oss att shoppa för annars hade det säkert blivit dyrt dyrt dyrt. Jag köpte lite tofsar och en skjorta. Är kanonglad att jag äntligen hittade en för jag har letat efter det länge länge..

Nehe nu säger Sarah att det är sovdags.. Vi ska ju fixa lite nyårsfirande här imorron. Blir säkert trevligt.

Godnatt!

Julen är förbi.

Jaha då var julen översom en tok innan jul och sen är det över på en blinkning även det här året.. Man stressar och allt innan jul och sen är det över på en blinkning känns det som..
Jag har jobbat en del runt jul, Typ massa förra veckan och så julafton den här veckan. som tur var fanns det både mat, godis och paket kvar åt mej när jag kom hem :)

Och sen i tisdags åkte jag och köpte en julklapp till mig själv. En ny dator. Det behövdes kan jag lova!!
Känns skoj att ha köpt den själv och inte bara ärvt som jag gjort innan! Den här är min min min :)
Juldags kvällen blev det förfest i Tjällmo och utgång i Motalaparken. Skoj skoj. Blev kanske en liten aning för mycket dricka för min del, men det är smällar man får ta.. Ska jag vara ärlig så känner jag mej fortfarande bakfull.. Jag tror jag får försöka bota det med lite chips senare ikväll. Chips är bra mot allt ;) Och det är ju bäst att passa på nu för sen blir det hårdträning för mej och syrran!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, slå igång tvättmaskinen, gå ner i källaren och sen blir det att packa kläder för en vecka.. Åker upp till Sarah och Tommy imorron. Wohoo! :)

Ha det fin fint!


Chokladkalendern.

Just nu går det hårt åt min stackars chokladkalender.
Är inte på det bästa humöret och då är det ju alltid gott med lite choklad :) Och begäret blir ju inte mindre av att det är just den här veckan i månaden heller.
Jag blir så trött på folk. Jag förstår inte hur det ska kunna gå att tjafsa om allt. Och då menar jag precis allt. Men jag fortsätter att hålla god min. Ingen vinner på att jag surar ihop eller nåt sånt. Jag är en glad Madeleine och det ska jag fortsätta vara. Så det så! Men ibland funderar jag ju såklart över hur det skulle vara om jag berättar och för allt det jag vet vidare. Allt vad folk har sagt om vem och till vem och när. Det skulle kunna bli en riktigt soppa av alltihop. Men jag vinner inget på det i längden. Inte ens lite. Men ibland är tanken frestande..
Jag har iallafall bestämt mej för en sak nu. Inget jag berättar för alla. Men de som är berörda vet. Och de finner sig i det. Tack!

Jag har varit duktig idag. Riktigt duktig.
Jag har hjälpt mamma att städa. Har dammsugit och torkat golv och plockat och fixat. Har lagat mat åt henne, mej och pappa. Och imorron ska jag tvätta åt oss alla. Jag tycker det är snällt av mej. Men det hör ju till nu när jag bor hemma oxå iofs.. Men ändå :)
Har sökt ännu en lägenhet nu, men med min vanliga tur så kommer jag väl inte få den heller. Jag vill ju bo själv även om ni kanske inte trodde det. ;) Men håll tummarna för mej är ni snälla :) Skulle va nice att bo mitt inne i stan för en rätt så billig peng!

Om cirka 45 minuter är det dags att jobba igen. Sista kvällen den här veckan för imorron är det julbord. Undrar vem som ska lossa tåget då när hela jobbet sitter och äter. Blir spännande att se vad chefen har för intressant lösning på det...

Nehe.. Dags att göra nåt annat nu..

See you!



Tråkmåndag.

Satan vad tiden springer iväg. Jag fick för mej att jag skrev här för några dagar sen, men ojoj så fel jag hade..

Förra helgen var det fest * 2. På fredagen åkte jag till Emmelie i Tjällmo. Förfest där innan det blev Parken i Motala med LS spelning. Men vi spenderade tiden på discot typ.. Skoj skoj var det och full blev man :)
Snälla pappa hämtade. Är ju sååå skönt att vakna hemma i sin egen säng och slippe bekymra sej över om och när man får köra hemåt.

Var skapligt seg på lördagen, men framåt eftermiddagen så piggnade jag till och drog till Malin för att äta lite gott. Senare drog vi vidare till Annelie för att ha lite glöggkväll. Mysigt! Men fredagen kändes så vid 01 blev jag förståndig och tog bussen hem till sängen. Skönt!

Förra veckan var det dåligt med jobb så jag passade på att övningsköra en del. Latjo, som jag körde med i torsdags, sa att han lugnt skulle kunna släppa mej ensam i hans bil. Det tycker jag är bra betyg :) Är väl kanske dags att öppna teoriböckerna snart. Men C-kort kostar mycket pengar.. Och det  är pengar som jag inte vet om jag är redo att lägga just nu. Jag hoppas fortfarande på att arbetsförmedlingen ska betala åt mej.. Men så länge det finns idioter som är arbetslösa, men som tackar nej till fast tjänst heltid som lastbilschaufför för att fortsätta vara inskriven hos AF och få massa pengar från a-kassan så funkar ju systemet sådär och mitt körkort flyger ännu längre bort. Jag blir så förbannad!!

I fredags var det dags för den efterlängtade kryssningen! Wohoo! :)
Satte mej på bussen mot Sthlm vid 14:45 och sen bar det iväg. Resan var seg, ville ju bara komma fram till de andra underbara! :)
Och oj vilken resa det blev! Lagom mycket sprit, väldans mycket dans och väldans trevligt. Synd bara att det skulle vara så förbannat svårt att hitta till hytten så vi gick vilse i 40minuter. Haha!
Efter väldans lite sömn så var det dags att vakna i den 700 grader varma hytten vid cirka 7.30. En aning trött var man då men det var det helt klart värt! ;)
Är helnöjd med helgen och jag tror jag klarade mitt uppdrag som reseledare. Nästa gång får jag ge mig på nåt lite mer avancerat som Tallin eller nåt. Haha.
Men tack Sarah, Tommy och Björn som lös upp höst / vinter mörkret!

Nu har en ny arbetsvecka börjat. Min kvällvecka. Så det är snart dags att dra sig till jobbet.

14 dagar kvar till jul. Dags att köpa de sista klapparna snart. Jag och bror bestämde igår att vi på kvällen den 23:e ska till Ikanohuset. Han säger nämligen att det är näst intill folktomt där då. Bra bra!

Känns som det blev ett konstigt, osammanhängande och bra mycket ointressant inlägg. Skyll er själva som läser. Jag är på flumhumör.. Och så är jag kluven..

Återkommer.