Våååår! :)

Äntligen är det vår.
Vårkänslor :)
Jippie.
Jag har plågats igenom hela vintern. Även om den kanske inte varit "riktig" så har jag plågats. Jag vill ha ljus och sol och värme!
Äntligen!

Idag har jag haft ledig dag. Skönt efter en massa jobb förra veckan, helgen och tills igår..
Är ledig imorron med. Men det känns som jag lika gärna skulle kunna jobba för jag vet inte vad jag ska göra.. Ska vara på AF klockan nio sen är inget mer planerat.. Men lägenheten behöver väl få sej en omgång. Är alldeles för stökigt här hemma nu.. suck..

Köpte ny telefon idag oxå. Den jag har nu är jag ju jättenöjd med, men det har ju börjat stänga av sej själv sisodär tio gånger om dagen så nu har jag tröttnat.. Den nya blev rätt billig, 1600. Men känner mej just nu lite blåst för jag har inte fått den än. Leveranstid på en vecka.. Inte alls skoj. Jag vill ha den nu nu nu! :)

Nu ryggläge.


Tid.

Det är faan vad tiden bara springer iväg. Ibland känns det som att jag skulle behöva ha minst 30 timmar på ett dygn.. Är mycket som ska fixas och ordnas och ringas och lämnas och jobbas och sovas......
Jaja. Man lever bara en gång sägs det..

Imorron har jag ledig dag. Ska bli sååå skönt! Sen blir det jobb i helgen istället, men det ger ju iaf lite bättre pengar. Och de går ju alltid åt.
Måste spara. För tänk om... :)

Nehe. Nu äta.
Sen tv.
Sen jobba.

Min kalasdag.

Idag är det min dag.
Ett år äldre blir jag, men det känns ju inte speciellt mycket direkt.
Lite klokare kanske jag har blivit. Haha.

Skulle ha hämtat syster nu och senare tränat. Men hennes son har visst lyckats bli utelåst så det blev inget med det. Hade annars behövts för ikväll ska det ätas kladdkaka och bulle och andra kakor. Och öppnas presenter. För det vet jag att jag kommer få :) Jag har tjuvkikat på paketen hemma hos mamma & pappa :)

Annars händer väl inte så mycket. Bor numera ensam igen. I min egen lägenhet. Det är rätt skönt faktiskt. Jag mindes knappt hur bra det var att bo själv. Men nu vet jag. Och aldrig aldrig aldrig att jag ska få för mej att flytta hem igen!

Nehe nu ska jag lägga mig i soffan med min nyinköpta tidning.